Home » Pomocný pracovník při zajišťování rautů a banketů

Pomocný pracovník při zajišťování rautů a banketů

Obor je určen: pro muže i ženy minimálně s ukončeným základním vzděláním, kteří hledají uplatnění na trhu práce nebo si chtějí zvýšit svoji kvalifikaci. rautů a banketů 
Délka studia: 100 vyučovacích hodin v průběhu 2-3 měsíců.
Dosažené vzdělání: kvalifikační certifikát

Účastník kurzu absolvuje tyto programové moduly:
hygiena a bezpečnost ve výrobním i odbytovém středisku,
inventář ve výrobním i odbytovém středisku,
příprava slavnostní tabule – banket,
příprava rautového stolu,
technologie přípravy teplých a studených pokrmů na rauty a bankety,
nápojová gastronomie rautů a banketů,
podklady pro objednávku a vyúčtování rautů a banketů

Uplatnění absolventa
Jako pomocný personál při poskytování gastronomických služeb v restauracích, hotelech nebo cateringových službách.